«NY» MOTE FOR ABYSSINERE :)

Aros har godtatt sitt nye klesplagg:)

 
 
Var til veterniæren med Aros i dag, fordi pelsen hans er borte på hans venstre baklår. Han har rett og slett klødd og slikket av seg pelsen. Det er uvisst hva som er grunnen til dette, men det kan være han har regarert på noe mat vi har gitt ham, eller rett og slett den kattesanden vi kjøpte på butikken. Nå har vi fått en salve som vi skal smøre på stedet der pelsen er borte, samt vi skal gi ham kun helt vanlig mat som han er vant til, og ikke introduserer ham for nytt fór. Han har jo fått smake på AD Hills våtfóret som Topsy får, og den er jo sterk, samt han har fått tunfisk på boks som vi kjøper i butikken. Denne tunfisken gir vi også Topsy, fordi vi blander inn hømopatmedisinen hennes i den. Jeg tenker på å gi Aros Noni juice også, for den vet jeg hjelper til både dyr mennesker. Hadde selv skikkelig kuldeeksem for noen år siden. Begynte da å drikke Nonijuice, og kuldeeksemen forsvant 🙂 Så det skader ikke å prøve.
 
 
Veterniæren satte på Aros en «karge» som passet til ham. I begynnelsen var han ikke helt enig i at den skulle være på. Han prøvde alt han kunne for å få den av når vi kom hjem, men nå har han hatt den på litt over en time, og det ser ut til at han aksepterer at den er på. Akkurat i skrivende stund ligger han på pleddet sitt i sofaen med kragen på seg.
 
 
Topsy syntes sønnen sin så veldig morsom og rar ut i sitt nye klesplagg! Hun var så interessert i det nye klesplagget til Aros at hun fulgte etter ham over alt i leiligheten.
 
 
Aros var jo bare så morsom til veterniæren. Tror veterniæren ble litt forskrekket da Aros hoppet fra undersøkelsesbenken og opp på skuldrene hennes 🙂 Hun påstod at dette hadde blitt et bra bilde å legge ut på hjemmesiden til dyreklinikken. Dessuten malte Aros som en helt da hun undersøkte ham 🙂 Han kan vel absolutt kalles for å være tillitsfull til fremmede 🙂

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.