INGAVE’S NADINA 3 ÅR I DAG 17.08.2012!:)

Kose jenta vår GIC Ingave’s Nadina fyller 3 år i dag! 🙂

Tre år siden vår kjempeherlige viltfargete kosejente Nadina ble født! Tusen hjertelig takk Inger og Kåre for at vi fikk lov til å kjøpe denne kjempenydelige jenta! 🙂

Som sagt så er Nadina en superkosete abyssinerfrøken! 🙂 Hun er selvstendig, bestemt, og hun vet akkurat hva hun vil. Det er aldri noe problem å forstå hva Nadina mener.

Som eldste fertile hunnkatt er naturligvis Nadina dronningen i katteflokken, noe de andre kattene våre respekterer. Av og til hender det at Dixie Rose (datteren til Nadina) ikke sier seg helt enig i dronningfordelingen, og skal erte mamma Nadina, men Nadina sier klart i fra hvor skapet skal stå! 🙂

Noe av det beste Nadina vet er å ligge helt tett inntil PC’n når den er på, og aller helst med hodet opp på tastaturet. Det er litt vanskelig å skrive noe da. Hun elsker også å ligge fanget vårt når vi slapper av i sofaen. Nadina er virkelig prinsessen på erten! 😀 Det holder ikke å ligge på et pledd i sofaen som de andre kattene. Nei da. Nadina elsker å ligge opp på en pute. Det gjør hun hver gang hun ligger på plassen sin i sofaen, og hun ligger på akkurat den samme plassen hver gang! 🙂

Når vi får besøk er det alltid Nadina som først oppsøker gjestene for å få kos, og får hun i tillegg ligge i fanget deres er alt bærre lækkert! 🙂 Nadina er den som først utforsker nye ting, og går det bra med Nadina gjør Dixie det samme. Kosejenta Nadina har gitt oss kjempemasse gleder, og vi elsker også henne av hele vårt hjerte! 🙂 <3

Kosejenta vår Nadina! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 tanker om “INGAVE’S NADINA 3 ÅR I DAG 17.08.2012!:)

  • Dyreheimet – Bloggen for dyreelskere: Tusen takk for det, og tusen takk for en kjempekoselig kommentar på bloggen min! 🙂 Bloggen din var kjempekoselig, og den kommer jeg til å følge mere med på! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Gro: Nadina hilser tilbake, og sier: «Purr, purr, purr!» 🙂 Jeg synes det er viktig å få fram personligheten deres, for mange sier jo: «Det er jo bare en katt». En katt er ikke bare en katt, en katt har sin kjempeherlige og kjempefine personlighet som jeg som eier verdsetter høyt hos dem! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

  • Veroncia: Nadina hilser og sier: «Purr, purr!» tilbake! 🙂 Ønsker deg en kjemepfin torsdag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 1. CavallyCoon Ett Katteliv: Nadina hilser og sier: «Purr, purr!» tilbake! 🙂 Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene

  • Carina Josefine: Dronning Nadina hilser og sier: «Purr, purr, purr», og regner med du skjønner hva hun mener! 🙂

   Dronningen ligger ved siden av meg her jeg sitter ved PC’n! 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.