TREKNING AV HOVEDPREMIEN I FOTOKONKURRANSEN, OG TREKNING AV EN 2.PREMIE!:)

Trekning av hovedpremien. Den heldige vinner er: Jorun Iversen! 🙂 Gratulerer så mye! 🙂

Jorun Iversen sendte inn dette bildet av Bowler i treet! 🙂

Du har vunnet et gavekort fra  Ipet:

Den heldige vinner av en Speedy Mouse er: Veronica på bloggen: http://opsahlsverden.blogspot.com

Blidet som Veronica sendte inn er av Quatro som er ute i gresset! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 tanker om “TREKNING AV HOVEDPREMIEN I FOTOKONKURRANSEN, OG TREKNING AV EN 2.PREMIE!:)

  • CavallyCoon: Det er like spennende for meg hver gang å trekke en vinner også! 🙂 Når jeg åpner lappene med navnene på så er jeg spent selv.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Mamsen til C:J: Bare kjempegøy at du vant! 🙂 Jeg skal sende Ipet en mail med navnet og mailadressen din i dag, så får du nærmere beskjed om hvordan du skal gå frem! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Veronica: Kjempegøy at du ble glad nå da. Nå har jeg jo adressen din også. Fikk forresten ballen og fjærpinnen du har laget i går, og gjett om det falt i smak da! Nå er ballen borte. Den ligger sikkert lengst under sofaen. Jeg må be matfar om ta den fram når han kommer fra jobb. Det var noen meget interesserte abyssinere som nærmest sloss om å få holde på med ballen. Fjærpinnen prøver de å stikke av med selv.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Gro: Det er jo spennende også for meg å trekke en vinner i disse konkurransene mine! 🙂 Når jeg trekker en lapp er jeg spent om hvilket navn som står på den lappen. Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene! 🙂

   Bloggklem fra Toril

  • Ofmariel: Jeg stiller meg i rekken over gratulasjonene! Neste gang må du bli med du også! Jeg er egentlig ikke så streng, for jeg kom på etterpå at mange kanskje hadde innekatter, og ikke fikk til å ta bilde utendørs! Det gjør du Ofmarielvennen! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

   Stor klem tilbake

 1. HansHB: Tusen takk for det! Jeg er kjempeglad for at jeg fikk inn så mange kjempefine billedbidrag i fotokonkurransen! 🙂 Ønsker deg en kjempefin torsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.