DEN FØRSTE HEKLETE OG TOVETE KATTESENGEN FERDIG!:)

Kattesengen jeg har heklet og tovet er ferdig! 🙂

Det gikk ikke lang tid før Dixie komfor å sjekke ut kattesengen! 🙂

Nadina var neste katt ute til å prøve den nyheklete og tovete kattesengen, og hun fant ut at den var kjempegod å ligge i! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med:

9 Comments on “DEN FØRSTE HEKLETE OG TOVETE KATTESENGEN FERDIG!:)

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen! Jeg liker grønt kjempegodt, og fargen falt jeg for med den gang! 🙂 Bare kjempekoselig å hekle en slik til deg! 🙂 Ønsker deg en kjempefin søndagskveld, og ei kjempefin og god uke! 🙂

   Stor klem tilbake

  • Gro: Tusen takk for det! Den kattesengen er blitt populær, og kattene bytter på å ligge i den! 🙂 Ønsker deg en kjempefin søndagskveld, og ei kjempefin og god uke! 🙂

  • Carina Josefine: Tusen takk for det! 🙂 Takk for godt tips! Ja det kan jeg gjøre. Har ikke tenkt på det! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld, og ei kjempefin og god uke! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

  • Bare Lille Elin: Tusen takk for det! Det er en kjempeenkel oppskrift. Består av kun staver hele veien. Jeg kan legge ut på bloggen min oppskrift.

   Ønsker deg en kjempefin søndag!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.