DIXIE ROSE APPORTERER MED LEKEMUSEN SIN!:)

Abyssinere er kattens svar på hund. De kan lære seg å apportere etter lekemus og baller. På denne videoen er det abyssinerhunnkatten vår Dixie Rose som apporterer med lekemusen sin! 🙂  Hun holdt på lenge etter at videoopptaket var slutt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

10 Comments on “DIXIE ROSE APPORTERER MED LEKEMUSEN SIN!:)

 1. Hihi…så flink abyssiner»hund» du har 😉
  Som hun koser seg 🙂

  Ønsker deg en en flott dag i det herlige været vi har fått 🙂
  Bloggklem gro
  gro recently posted..Wash separatelyMy Profile

  • Gro: Takk for det! 😀 Hun kan holde på slik i lang tid, og gir seg ikke. Jo da hun koser seg når hun får apportere med lekemusen! 🙂 Ønsker deg en kjempefin 1.pinsedag! 🙂

   Bloggklem tilbake

  • Veronica: Ja det er kjempemorsomt når hun holder på slik, og hun storkoser seg. Abyssinerhannkatten vår Aros gjør også dette, og moren hans gjorde også dette. Ønsker deg en kjempefin 1.pinsedag! 🙂

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Lillemoren deres slekter på sin far Aros som gjør akkurat det samme.

   Ønsker deg en kjempefin 1.pinsedag Ofmarielvennen! 🙂

   Stor klem tilbake

  • Carina Josefine: Hadde hun fått lov hadde hun holdt på hele dagen. Spørs om matmor hadde blitt sliten da 😀 Hun er helt vill når hun holder på med lekemusen! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin 1.pinsedag! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Det gjør Solan også!!

  Haha, elsker det for han blir så ivrig!!

  Ha en superduper fin dag :)))

  Mjau
  Rasmus/Solan
  -og Camilla 🙂
  Rasmus & Solan recently posted..KjøleskapetMy Profile

 3. Rasmus & Solan: Dixie blir også kjempeivrig når hun holder på og apporterer med lekemusen, og hun kan holde på lenge før hun gir seg. Glad dette bare er lekemus det er snakk om. Hadde nok ikke vært så glad om det var levende mus så redd jeg er for dem! 🙂

  Ønsker deg en kjempefin onsdag! 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.