OPPDATERING OM PELSKVARTETTEN I ORD OG BLIDER ❤ 😊

Med pelskvaretten går det kjempebra 🙂 Det var utrolig moro å komme i gang med årets første utstilling igjen som Trønderkatten arrangerte i april. Neste utstilling for kattene mine blir 25.06 og 26.06.2022 her i Trondheim. Det er Katteklubben Midt-Norge som er arrangør. Har meldt på Dixie på den utstilling som kastrat hunnkatt og veteran.
 
 
Dixie Rose sliter jo med eksem pga allergi. Derfor går hun med skjerm slik at hun ikke skal slikke på seg sår. Heldigvis og takk og lov er Dixie så tålmodig at hun aksepterer skjermen, og hun er ikke hjelpesløs. Hun får til å gå på do, hun får til å spise og hun får til å drikke. Tviler på at de andre kattene hadde vært så tålmodig som det Dixie er. Hera hadde vel gått banans hvis hun hadde fått en slik skjerm på seg 🙂 Ha, ha, ha 🙂
 
 
Nadina er 12 år gammel. Man ser at hun ikke lenger er en ung katt, men likevel holder hun seg ung til sinns. Hun er stivere i kroppen sin enn hva hun var, og har blitt temmelig rund om buken. Kaller henne «Bolla mi» ❤ 🙂 Selv om hun er 12 år gammel kan hun plutselig bli en kattunge. Da jager hun lysglimt på veggene, og synes det er kjempegøy 🙂 Om morgenen sitter hun i vinduskarmen på kjøkkenet, og da må vi kose og klø henne. Da skal hun også jage og leke med hånden vår, og etter det er hun fornøyd ❤ 🙂
 
 
Nadina vet hvordan hun skal få åpnet dørene til f.eks soverommet og yttergangen. Da hopper hun opp på dørklinka, og henger etter dørklinka slik at den blir dratt ned. Så åpnes døren, og hun fritt kan gå inn på f.eks soverommet. Gjett om hun er stolt da? 🙂
 
 
Nadina er fremdeles sjefen i flokken, og hun troner godt på toppen i katteflokken. Hvis hun ligger i fanget til matfar er det hun som skal ligge der. Kommer f.eks. Hera og vil legge seg så ser Nadina strengt på Hera. Det strenge blikket er nok til at Hera ikke tar opp kampen om matfars fang 🙂 Nadina er ei godpusejente som vil elsker kjempehøyt ❤ 🙂
 
 
Dixie Rose er den som er nummer 2 på rangstigen i katteflokken. Hun er jo 10 år gammel. Dixie elsker å ligge oppe på toppen av TV’n, og det samme gjør Hera også. Hvis Hera ligger der, og Dixie Rose har bestemt seg at nå skal hun ligge på toppen av TV’n freser hun bare til Hera, og Hera må vike plassen. Til nød kan Dixie dele matfar sitt fang med Hera. Om natten får Dixie Rose sove sammen oss. Da er det meg hun vil dele seng med. Sikkert fordi jeg ligger litt roligere enn mannen min.
 
 
Dixie har også tatt beslag på matfar sitt fang, og det er matfar sitt fang som er toppen for godpusejenta vår ❤ 🙂 Hun vet å si fra hvis Hera erter henne. Da hyler hun høyt, og setter Hera skikkelig på plass.
 
 
Så har vi svensken Elvis da? Han må ta titl takke med matmor ❤ 🙂 Elvis er en godpusegutt ❤ 🙂 Han elsker kos, og kan ikke få nok av det. Elvis er helt avhengig av meg, og det hender nokså ofte når jeg går ut av rommet at Elvis mjauer etter meg. Da er han fornærmet at jeg har forlatt romemt uten ham.
 
 
Nest høyest på listen er det mat 🙂 Når Hera får godmaten sin så er Elvis helt vill etter å prøve og stjele maten hennes.
 
 
Elvis er også den som erter Nadina og Dixie, men han blir satt kraftig på plass med beskjed om å roe seg kraftig ned! Hera og Elvis er uatskillelige. De to er som erteris. Det har de vært siden Hera var kattunge. Nadina lot jo Elvis være som en «pappa» til kattungetrioen i H-kullet ❤ 🙂
 
 
Elvis er en stor koseklump ❤ 🙂 Han har en morsom og inderlig personlighet, men havner i en del komiske situasjoner 🙂 Ofte så får han raptuser hvor han løper frem og tilbake over stuegulvet i leiligheten. Det har hendt at han har stanget hodet i veggen fordi han ikke ha greid å stoppe 🙂 Ha, ha, ha 🙂 Litt av et syn når han holder på slik 🙂
 
 
Så har man Hera da. Hun er også ei godpusejente ❤ 🙂 Kan vel kanskje si at hun er nokså bortskjemt. Kanskje ikke så rart siden Hera og kullsøsknene hennes ble flaskematet som kattunger. Hera ville jo gjøre det samme som Hammurabi, nemlig å drikke melka av en 1 ml sprøyte. Hun nekta å ta flaska.
 
 
Jeg har aldri hatt en så viljesterk katt med en så sterk personlighet som det Hera er. Det er den personligheten som er Hera 🙂 Hera elsker også å få kos, og matfar er hennes nummer kjærlighet 🙂 Når matfar er borte øser hun av sin kjærlighet til matmor ❤ 🙂
 
 
Hera er oppfinnsom, og hun finner på det matmor ikke har tenkt over at hun kom til å gjøre. Jo da, jeg vet jeg har katt i huset, og jeg vet at en av dem er Hera 🙂 Jeg har fått meg mang en latter av Hera sine påfunn, og det er da jeg sier at Hera er Hera.
 
 
Hera er temmelig bestmet når det er noe hun vil, og hun gir seg ikke før hun har fått det hun vil ha. Hun får ekstra fòr med mat med mer energi i. Når hun vil ha det sier hun klart i fra med å mjaue på den typiske mat-lyden sin.
 
 
Når hun ligger i fanget og får kos, så høres Hera sin lykkelige maling fra stua til kjøkkenet. Så lykkelig er hun ❤ 🙂
 
 
Ønsker å dele noe bilder med dere, og håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Bilder av godpusekvartetten min Nadina, Dixie Rose, Elvis og Hera ❤ ❤ ❤ ❤ 😊

 
 

Godpusejenta mi Nadina slapper av på puta i sofaen ❤ 😊

 
 

Nadina på yndlingsplassen sin oppe på TV’n ❤ 😊

 
 

Godpusejenta mi Dixie Rose ❤ 😊 Hun er kjempetålmodig og godtar skjermen sin. Den pusejenta er ikke hjelpesløs med skjerm nei.

 
 

Til tross for skjermen så klarer Dixie Rose fint å sitte og ligge oppe på TV’n ❤ 😊

 
 

Godpusegutten Elvis ❤ 😊

 
 

Elvis koser seg i stolstrålene fra vinduet som skinner på gulvet ❤ 😊

 
 

Godpusejenta Hera i matfars armkrok ❤ 😊

 
 

Hera sitter på fòrbøtta på kjøkkenet og følger med om det kommer noen middagsrester ❤ 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Én tanke om “OPPDATERING OM PELSKVARTETTEN I ORD OG BLIDER ❤ 😊

  1. Åååhhh snuppa mi;)) Sååå råkost å lese oppdateringer og råkost å se bilder av kattene;)) Herlighet for et uttrykk Hera har. Hun er råvakker;))

    Ha en råfin ettermiddag;))

    Stooor klem fra Else Marit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.