BILDER FRA ADELKATTEN SIN KATTEUTSTILLING I LETOHALLEN 01.12-02.12.2018 :)

01.12 – 02.12.2018 var det duket for årets siste katteutstilling for 2018 i Norge. Utstillingen foregikk i Letohallen på Dal ikke så langt fra Eidsvoll. Jeg hadde med Elvis og Hera på utstillingen. 
 
 
Reiste sammen en rasekattvenninne (Anita) ned til utstillingen. Hun er med i samme rasekattklubb som meg, og hun har barnebarnet til Elvis 🙂 
 
 
Her kommer noen bilder som jeg tok på utstillingen, og jeg håper dere liker bildene mine 🙂
 
 

Premiescenen i Letohallen hvor kattutstillingen foregikk 🙂

 
 

Adelkatten sin juleutstilling 🙂

 
 

Godpusegutten Elvis i utstillingsburet <3 🙂

 
 

Godpusejenta Hera i utstillingsburet <3 🙂

 
 

🙂

 
 

>

Elvis fikk kjempefin bedømmelse av dommeren lørdag 01.12.2018 🙂

 
 

Lørdag 01.12.2018 fikk han sitt GAGPIB-cert 🙂

 
 

Lørdag 01.12.2018 konkurrerte Hera i ungdyrklasse (6-10 måneder), og hun hun fikk kjempebra dommerkritikk 🙂

 
 

Lørdag 01.12.2018 fikk Hera Ex1 🙂

 
 

Min abyssinervenninne sin abyssinerhunnkatt Oona på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 🙂

 
 

Barnebarnet til Elvis (Qiri) i utstillingsburet sitt 🙂

 
 

Søndag 02.12.2018 var det en ny dag og nye muligheter på utstillingen, og her er Elvis i utstillingsburet sitt <3 🙂

 
 

Hera i utstillingsburet sitt <3 🙂

 
 

Elvis storkoser seg på dommerbordet når han er til grunnbedømmelse, og han er nysgjerrig på alt det som foregår 🙂

 
 

02.12.2018 fikk Elvis kjempebra bedømmelse av dommeren 🙂

 
 

02.12.2018 fikk Elvis sitt CAGPIB-cert 🙂

 
 

02.12.2018 fylte Hera 10 måneder, og i utstillingssammenheng betyr det at hun stilles ut på lik linje som voksne katter 🙂

 
 

Hera fikk kjempebra bedømmelse av dommeren 🙂

 
 

02.12.2018 fikk Hera sitt første CAC-cert 🙂

 
 

Qiri (barnebarnet til Elvis) på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 02.12.2018 🙂

 
 

Timbuktu (pappen til Nadina og morfar til Hera) i utstillingsburet sitt 🙂 Han er 10 år gammel og en kjempeflott veteran 🙂 

 
 

Ingave’s Yannis (pappaen til Hera) til sin grunnbedømmelse hos dommeren 02.12.2018 🙂

 
 

Hera og Elvis i utstillingsburene sine <3 <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , , , , , , , , , ,

8 Comments on “BILDER FRA ADELKATTEN SIN KATTEUTSTILLING I LETOHALLEN 01.12-02.12.2018 :)

 1. Grattis med resultatene på Hera og Elvis på utstillingen;)) Råartig å se de fine bildene du har tatt på utstillingen snuppa mi;))

  Jeg var oppriktig lei meg da det kolliderte med bursdagsfeiring til svigermor. Bursdagsfeiringen var bestemt for lenge siden. Men hadde det ikke vært for den hadde jeg kommet;))

  Vi treffes i julen;)) Vi kommer opp til Trondheim fredag før julaften. Gelder meg masse til å treffe deg;))

  Ha en råfin ettermiddag;)) Og god bedring for forkjølelsen din;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂

   Jeg har stor forståelse for at du ikke kunne komme, og avtale er avtale. Bursdag til din svigermor er viktigere enn å besøke meg på katteutstilling.

   Jeg er kjempefornøyd med utstillingen og med resultatene 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Gratulerer med fine resultater men som jeg har sagt før er jeg grønn på disse forkortelsene dine på hva kattene fine 🙂 Det er moro å se fine bilder som du tar på utstillingene og lese oppdateringer om hvordan det går 🙂

  Jeg så på livesendingen du hadde og det var moro 🙂

  Du må ha en fin kveld videre 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene S: Tusen takk for kjempefin og koselig kommentar 🙂

   Jeg er kjempefornøyd med resultatene på utstillingen, og jeg er kjempeglad for at Hera fikk sitt første cert som voksen, for hun er jo bare 10 måneder gammel, og tenåring i kropp og sinn.

   Kjempegøy at du så på livesendingen:) Synes jo det er kjempegøy å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Synes det er kjempegøy å ta bilder som jeg deler med dere 🙂

   Hera har et blikk, og det minner meg om mammaen hennes Nadina 🙂 Ja, hun er en oppvakt katt, og hun sier så mye med øynene sine <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Gratulerer, gratulerer 🙂

  Det er koselig å få ta del i de fine bildene du deler med oss fra utstillingen. Jeg kjenner ikke til hva katteutstilling er, men jeg kjenner til hundeutstillingsmiljøet. Det er mye av de samme betegnelsene der på resultater som det dere har på katteutstilling 🙂

  Neste gang du er på katteutstilling i distriktet hvor jeg bor må jeg prøe å ta turen innom, men vær så snill å gi beskjed litt tidligere neste gang 🙂

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for det 🙂 Så kjempekoselig at du liker at jeg deler bilder og videoer fra utstillingene jeg er på 🙂 De fleste som holder på med hundeutstilling skjønner dette med forkortelser på cert og titler, og det er fordi de opererer med nesten det samme selv 🙂

   Jeg har planer om å være med på en utstilling i februar på Letohallen på Dal. Da hadde det vært kjempekoselig om du kunne tatt turen på besøk 🙂 Kan sende en melding på facebook når det nærmer seg.

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

   Purr, purr, og stor bloggklem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.