NY VIDEO OG NYE BILDER AV STØVSUGERMAFIABOSSEN (N) HAKRILAS HAMMURABI <3 :) (Videoen må sees)

Da har jeg kommet hjem etter en kortvarig tur til Sverige. Kl.11.00 i dag kjørte jeg til Krokom (ca. 30 minutter fra Østersund). Der møtte jeg Linnea og samboeren Ole. De var kjempesnille med et stort hjerte å åpne huset sitt for Hammurabi, og er det noen jeg stoler 100% skal ta vare på Hammurabi så er det de <3 <3 <3 🙂 Jeg ventet 7 måneder før jeg fant riktig hjem til godpusegutten, men med is i magen så kom de som noen reddende engler <3 🙂 
 
 
Linnea og samboeren Ole har kjempestor kjærlighet til abyssinerhunnkattene (Grace/Svea og Felicia/Signe) som de har fra før, og det var da jeg tok beslutningen om å la de få ha Hammurabi var det en varm og rett avgjørelse <3 🙂 Grace (Svea) er halvvsøster til Hammurabi, og Felicia (Signe) er niesen til Hammurabi 🙂
 
 
Hammurabi kommer til å få det perfekt hos dem, og det fortjener godpusegutten Hammurabi <3 🙂 De får i hvert fall en godpusegutt som er tøff og uredd av seg. Jeg har aldri opplevd på maken. Hammurabi maler så det durer bare han ser et menneske. Er 100% på at den godpusegutten tror at han er et menneske <3 🙂 Jeg er kjempelettet over valget på nytt hjem til godpusegutten min, og det varmer hjertet mitt <3 🙂 
 
 
I dag er jeg kjempeglad for at ganespalten til Hammurabi ikke ble bekreftet og oppdaget av veterinær før han var 12 uker, for Hammurabi har gjort H-kullet mitt komplett, og han har satt farge på  kullet med sin kjempeherlige personlighet <3 🙂
 
 
Det ble mye roligere etter Hammurabi reiste, og selvsagt får man mye bedre anledning til å gi enda mer oppmerksomhet til Hera, for det trenger hun også. Jeg ser at hun har god selskap i Elvis. Elvis er mer enn gjerne med på en lekerunde med Hera, og det gjør meg kjempegodt å se 🙂 
 
 
Før Hammurabi reiste tok jeg et bilde av Hammurabi. Han begynte på samme måte som sin halvsøster Dixie, nemlig å balansere på gardinstangen, og det gikk så fint 🙂 Jeg tok også et videoopptak av Hammurabi og støvsugeren. Navnet «Støvsugermafiaen» på Hammurabi passer kjempebra 🙂
 
 
Jeg håper dere liker bildene og videoen min 🙂 
 
 

Hammurabi alias «Støvsugermafiabossen» ivrig med å leke med støvsugeren 🙂 PS! Sett på lyd!

 
 

Godpusegutten Hammurabi oppe på gardinstangen 🙂

 
 

Bortsett fra støvsugere elsker Hammurabi masse kos <3 🙂 Foto: Camilla Hernes

 
 

Hammurabi elsker også å leke med vannet, og når man vasker opp, er Hammurabi på plass 🙂 Foto: Camilla Hernes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “NY VIDEO OG NYE BILDER AV STØVSUGERMAFIABOSSEN (N) HAKRILAS HAMMURABI <3 :) (Videoen må sees)

 1. Den videoen var en morsom video og jeg fikk meg en gapskratt 🙂 Jeg gapskrattet godt nå jeg så videoen på facebook og instagram 🙂 Det uttrykket hans når han stikker snutten inn i støvsugeren og så slikker han på røret.

  Når vi tenker på å støvsuge fordufter Lucia fortere enn hva vi rekker å tenke. Hun er bitter fiende med støvsugeren 🙂

  Kjekke bilder av gutten 🙂

  Det er kjekt å lese at du har en god følelse på familien du har valgt ut til ham. Ut fra det du forteller virker de som perfekt for ham og jeg regner med at du er mer nøye med familie til ham siden han har ganespalte. Jeg er glad for at det løste seg med ny familie til ham 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

 2. Jeg ble rågald på dine vegne snuppa mi at du fikk et supert hjem til Hammurabi;))

  Åååhhh sååå råherlig at Hammurabi har fått nye eiere. Og du har fortalt så mye positivt om de. Det er råbra at de har to andre abyssinere også. For da får Hammurabi selskap;))

  Hammurabi smeltet mitt hjerte etter jeg traff ham hos deg i sommerferien;)) Og jeg eeelsket personligheten hans;))

  Åååhhh sååå råherlig video av ham. Den smeltet jeg når jeg så den. Nå har jeg sett det også. Slikker på røret. Og han er ikke redd i det hele tatt;)) Den videoen tror jeg at jeg må vise til Snuppa. For å bevise at støvsugeren ikke er farlig. Hun liker ikke støvsugeren. Men hun gjemmer seg ikke. Hun ligger på vent til vi har sluttet å støvsuge;))

  For noen råherlige bilder;)) Og for en råherlig personlighet Hammurabi har;)) Lykke til for hans nye slaver og til Hammurabi;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Råherlig sommereferie hjemme hos familien i Trondheim;))My Profile

 3. Det var fint å lese at det endelig for kattungen og din sin del at han fikk et nytt hjem 🙂

  Nå kan du endelig senke skuldrene dine siden du vet de som har overtatt ham tar godt vare på ham. Som jer har forstått av deg knyttet du et spesielt bånd til ham siden du hadde en del problemer med dette kullet. Dere måtte jo håndmate ham fra han var et par dager gammel. Jeg vet jo hvor stort bånd bestefar fikk med sine kopplam på gården han og bestemor bodde.

  Det var fint at du hørte på magefølelsen for hvilken familie Hammurabi skulle flytte til 🙂

  Vi diskuterte vi også om vi kunne ta på oss å åpne dørene for ham, men siden vi har Maco turte vi ikke. Jentene var ivrig på at vi kunne ta ham hjem til oss. Han er vant til å være alene, og noen sa at det var to raser som ikke gikk bra sammen. Derfor måtte vi takke nei 🙁

  Jeg er glad vor at jeg også fikk møte og bli kjent med Hammurabi, for jeg har aldri vært bort i en tillitsfull kattunge som det han var da han bodde hos dere <3

  Fine bilder av Hammurabi 🙂 Jeg likte godt bildet hvor han ligger i armkroken og får kos <3 Det var magisk når han kom å la seg i armkroken for å få kos når jeg kom på besøk til dere <3 Jeg ble forelsket i katteguttend der 🙂

  Morsom video av ham. Maco er ikke redd for støvsugeren, men han har respekt for den.

  Du må ha en riktig fin og nydelig dag videre 🙂

  Godklem fra Irene

 4. Han høres ut som en nydelig, vakker og tøff gutt 🙂 Jeg trodde de fleste katter var redde for støvsugere jeg. Det er en morsom personlighet bare det 🙂

  Jeg leste på facebook at du søkte et nytt hjem for ham, og det er veldg bra at du fikk et nytt hjem til ham 🙂 Det har vært veldig koselig å se alle de fine bildene du har delt av kattungene i kullet på facebooken din og instagrammen din 🙂 jeg har kost meg mye, for katteoppdrett er fjernt fra min verden. Jeg er hundemenneske, for jeg vokste opp med hund da jeg var barn og tenåring.

  Bildene du deler på blogginnlegget ditt er nydelige alle sammen, og han ser ut som kongen på haugen der han triumferer på gardinstangen 🙂 Ut fra bildet der han ligger i armene forstår jeg at han er glad i kos 🙂

  Jeg ønsker deg en fin kveld 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.