SE PÅ DENNE PUPPEN :) 1+1 = 3 :)

Puppen til Nadina var nokså stor og rosa i desember 🙂

 
 
Det betyr at her i huset ventes det kattungekull i begynnelsen av februar 🙂 Var til veterinæren med Nadina mandag 02.01.2018, og Nadina er drektig med tre kattunger 🙂 Først oppdaget veterinæren to kattunger, men så kommer en nok et foster til syne. Det var fasinerende å se ultralyden, for to av kattungene var våkne, og de rørte på seg. På ultralyden kunne vi se at de lå i fostersekken og masserte med forlabbene sine 🙂
 
 
Endelig kan jeg kunngjøre nyttårsnyheten 🙂 Det har vært en lang jul siden jeg fattet mistanke. Hadde egentlig time til ultralyd med Nadina senere i uka, men jeg greide ikke vente. Spenningen tok overhånd 🙂
 
 

Her er den vordende pappaen til kattungene Ingave’s Yannis <3 :) Bildet tok jeg da jeg var på Adelkatten sin utstilling i desember 2017 :) 

 
 

Videoopptak jeg tok av ultralyden da Nadina var til veterinæren 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

7 Comments on “SE PÅ DENNE PUPPEN :) 1+1 = 3 :)

  • Randi: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar 🙂

   Jeg var kjempeglad da jeg fikk det bekreftet at Nadina var drektig 🙂 Jeg krysser alt jeg har for at alt går bra 🙂

   Nadina på sin side stråler av lykke hver eneste gang hun er drektig, og det er som om hun er stolt av å være drektig 🙂

   Krysser fingre og labber for at det blir løpetid og kattunger hos deg også. Elvis var jo litt over 8 måneder da han paret Dixie uten at jeg var klar over det 😀

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og klem fra Toril og kattene

 1. Godt nytt år snuppa mi;))) Vi kom hjem ved åttetiden i går kveld. Det var slitsomt å stå opp i dag for å dra på jobb. Men godt å komme i normal døgnrytme igjen.

  Råartig å treffe deg og de andre på lørdag;)) Og det ble en artig fest;))

  Nææææhh så råartig at Nadina er drektig;)) Jeg sa det til at jeg trodde hun var drektig. For hun da jeg traff deg og kattene i jula vistes det at hun hadde lagt på seg siden jeg traff deg på hotellrommet på Dal i desember.

  Åhhh da får jeg sett kattungene i påsken når vi kommer til Trondheim;))

  Dette var artig oppdatering å lese;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Godt nytt år Else Marit vennen <3 🙂 Tusen takk for sist ja! Det var kjempekoselig å treffe deg også på festen vår 🙂 Kjempegodt å høre at dere kom dere vel hjem igjen. Mannen min syntes også det var litt hardt i dag å stå opp, men han jobbet jo torsdag og fredag forrige uke.

   Ja, hun var drektig ja, og det var kjempegøy 🙂 Gleder meg kjempemasse at du aner ikke 🙂 Da du traff henne på hotellet på Dal var hun tynn som en flis etter at hun hadde gått med løpetid nesten kontinuerlig siden juli 2017.

   Ja, du får truffet dem når du kommer hjem til påske 🙂 Da har det nok blitt fart på dem ja 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Nei så moro å lese at det viste seg at Nadina er drektig, og tenk at det kommer små kattunger til verden da 🙂 Jeg kjenner allerde at det kribler i magen til å komme på besøk til deg for å besøke deg, og for å kose med kattungene 🙂 Det var så koselig sist gang du hadde kull. Jeg krysser fingrene for at alt går bra med fødselen.

  En fin kveld til deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Jeg ble kjempeglad selv da jeg fikk det bekreftet, og at jeg endelig kunne fortelle det 🙂 Det var magisk å se to av kattungene ligge i fosterposen å melkemassere. De var aktive der inne ja 🙂

   Nadina stråler lykkelig drektig, og hun er så harmonisk. Det er hun hver eneste gang når hun er drektig, og det er akkurat som hun liker å være drektig <3 🙂

   Regner med du kommer innom for en kopp kaffe og kattungekos når kattungene er født ja 🙂 Det er bare kjempekoselig det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Gratulerer 🙂 Det var virkelig kjekt å høre. Jeg leste oppdateringen på facebook og jeg lo godt av statusoppdateringen din 🙂

  Kjekt at du viser videoen fra ultralyden. Jeg får litt flashbacks til da jeg var på ultralyd da jeg var gravid 🙂 Jeg kjenner igjen følelsen når du ser at det er liv, du ser hjertet banker og fosteret rører på deg.

  Fin, fin ettermiddag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.