TO KOSEPUSER: AROS OG NADINA <3 <3 :)

TO KOSEPUSER: AROS OG NADINA!:)

 
 

To av våre abyssinerkatter Aros og Nadina i en kos!:)

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

12 Comments on “TO KOSEPUSER: AROS OG NADINA <3 <3 :)

 1. Søt video av kattene, også så fint å se at de er å gode venner:) Det ser ut som om de liker at den andre slikker på dem.

  Du får ha en fin søndag.

  Bloggklem fra Grynet

 2. Helledussen for et nydelig videoopptak:) Nesten slik at vi kan se hjertene i øynene på dem når de vasker hverandre.

  Stor klem fra Irenesola

 3. Grynet: Tusen takk for det!:) Du kan tro at Aros elsket at Nadina vasket ham og omvendt. Aros blir ofte dullet med av småtausene, og han vet å sette pris på det!:) De hadde jo holdt på en stund før jeg startet videoopptaket!:)

  Ha en kjempefin fredag, og god helg!:)

  Bloggklem fra Toril

 4. Linn: Tusen takk for det!:) De hadde holdt på å vaske hverandre en stund før jeg startet videoopptaket!:) Aros vet å la småtausene dulle med seg seg, og han vet å sette pris på det!:)

  Ha en kjempefin fredag, og god helg!:)

  Bloggklem fra Toril

 5. Sol-Måne: Tusen takk for det!:) Ja, de var kjempesøte der de vasket hverandre, og det er kjempesøtt å se katter som vasker hverandre!:)

  Ha en kjempfin fredag, og god helg!:)

  Kram från Toril och kattene

 6. Irenesola: Tusen takk for det!:) Ha, ha, ha!:) Kanskje det ja!:) De hadde holdt på en stund med å vaske hverandre før jeg startet videoopptaket!:)

  Aros elsker når småtausene vakser ham, og gjett om han er i sitt ess da?

  Ha en kjempefin fredag, og god helg!:)

  Stor klem fra Toril

 7. Anmi: Tusen takk for det!:) Ja, de var kjempesøte der de holdt på å vaske hverandre!:)

  Ha en kjempfin fredag, og god helg!:)

  Kram från Toril och kattene

 8. Ofmariel: Tusen takk for det!:) Livsnytere var en god betegnlese på dette. Aros er en kjempestor livsnyter, og han elsker når småtausene vakser ham!:)

  Ha en kjempfin fredag, og god helg!:)

  Stor klem fra Toril

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.