THON HOTELL ÅLESUND ER HOTELLET HVOR DU GARANTERT VIL FØLE DEG HJEMME MED EN GANG! (Sponset innlegg)

04.09.2015 reiste jeg sammen med to rasekattvenner til Ålesund. Vi skulle på Sunnmørskatten sin årlige internasjonale utstilling i Borgundhallen.

Når man reiser på katteutstillinger, trenger man selvfølgelig en plass å bo, og da bor vi fleste utstillere på ulike hoteller som arrangørklubben anbefaler. De hotellene har rom hvor man kan ha dyrene sine.

I 2013 deltok jeg med kattene mine på Sunnmørskatten sin utstilling, og da bodde jeg på Thon Hotell i Ålesund. Jeg falt pladask for hotellet den helgen, og lovte meg selv at jeg ville bo der igjen ved en senere anledning!

Da jeg bodde på hotellet i 2013 opplevde jeg personlig at de ansatte viste kjempegod service til meg som hotellgjest. De var blide, positive og serviceinnstilte 🙂

Jeg personlig syntes at Thon Hotell var så kjempekoselig hotell å bo på at jeg ville skrive et innlegg om hotellet på bloggen min, for å anbefale Thon Hotell på det varmeste til andre som skal til Ålesund.

Da jeg meldte meg på katteutstillingen kontaktet jeg Thon Hotell, for førsteønsket mitt var å få bo på hotellet, og jeg ble kjempeglad jeg fikk et rom for kattene mine og meg. Ikke nok med det, så fikk en rasekattvenninne av meg bo sammen med meg på rommet 🙂

Servicen før jeg reiste var kjempetopp, og jeg ble møtt med positivitet slik at jeg følte meg 100% velkommen til å bo på hotellet 🙂

 

Når du kommer inn på hotellet, møter du kjempepositive, blide og serviceinnstilte ansatte som av hele sitt hjerte ønsker at gjestene skal ha et fint opphold 🙂 De ansatte i resepsjonen tar seg tid til å slå av en prat når du som gjest kommer ned i resepsjonen, og de er gjerne interesserte i hva som er dagens gjøremål for deg som gjest. Det gjør at jeg personlig føler at jeg som gjest på hotellet føler at jeg blir sett 🙂

Bilde av resepsjonsområdet.

Personlig synes jeg at atmosfæren i resepsjonsområdet er innbydende, lun og varm, og for meg personlig har det mye å si når jeg kommer inn på et hotell 🙂

Bildet er tatt nede i resepsjonsområdet, og viser to heiser som går opp til fløyene hvor hotellrommene ligger 🙂

Jeg har selv bodd på hoteller hvor heisene opp til hotellrommene ligger litt for langt unna resepsjonsområdet, og da særlig med tanke på hvis man har mye bagasje å bære på. Det gjør det ikke på Thon Hotell i Ålesund. Heisene ligger rett ved resepsjonen, noe jeg synes er kjempebra 🙂

 

Senga på hotellrommet nyoppreid, ren og fin 🙂

Det første møtet med hotellrommet er kjempeviktig som hotellgjest. Da vi åpnet døren inn til rommet luktet det ren! Jeg har opplevd ved noen få anledninger når jeg har bodd på et hotell at hotellrommet ikke har vært rengjort skikkelig. Det første vi som katteeiere gjør, er å slippe ut kattene våre etter en lang dags reise, og da stikker de gjerne under senga en tur. Vel…. Jeg har opplevd at kattene mine har kommet ut som noen hybelkaniner fulle av lodotter.

Rommet på Thon Hotell var kjempebra rengjort slik at jeg som gjest kunne ta det i bruk 🙂

På senga lå det en morgenkåpe sammenbrettet, og det er første gangen jeg har opplevd å få 🙂

 I hjørnet av rommet var det en avslapningskrok med et bord, og en stresslesstol, og den stolen var kjempegod å sitte i 🙂 

Skrivepulten og TV’n.

Det første jeg utbrøt da jeg kom inn på hotellet var: «Åh så stort rom, og så kjempekoselig, stort og lyst rommet er!» 🙂 Med hånden på hjertet syntes jeg hotellrommet var kjempefint, lyst, trivelig og ikke minst kjempegod plass 🙂

Hotellrommet jeg fikk hadde utsikt mot bakgården, noe som igjen betydde at man slapp trafikkstøy og festbråk fra nattklubber om natten.

Senga hadde kjempegode madrasser, og var kjempegode å ligge på. Jeg sov kjempegodt de to nettene jeg bodde på hotellet 🙂

Hotellet hadde også gratis trådløst internett, og nettet var rakst. Det synes jeg er viktig på et hotell at det trådløse internettet er raskt, og særlig med tanke på at det bor gjester på hotellet som er avhengig av PC og nett gjennom jobbene sine.

På Thon Hotell har de også svømmebasseng, men det fikk jeg dessverre ikke tid til å prøve siden jeg var opptatt med katteutstilling hele lørdagen, og reiste hjem søndag.

Hotellet har 106 rom, 103 røykfrie rom, 3 handicaprom og rom for allergikere!

Badet på hotellrommet var også lyst og trivelig, med flisbelagte vegger og gulv.

Av erfaring ved å bo på ulike hoteller, vet jeg at frokosten i helgene begynner senere enn på hverdager, og gjerne kl.08.00. Vi katteutstillere står opp tidlig om morgenen, og det er fordi vi skal rekke veterinærkontrollen. Det betyr at vi mange ganger kan gå glipp av frokosten lørdag morgen.

Noen hoteller åpner ikke frokostsalen før frokosten begynner, men på Thon Hotell hadde de satt frem brødmat og pålegg, slik at vi som hotellgjester som skulle dra tidlig fra hotellet om morgenen kunne få oss litt å spise.

De ansatte på hotellet beklaget på det sterkeste at de ikke hadde satt frem all maten som de pleide å ha på frokostbuffeten. Personlig for meg gjorde det ingen verdens ting! Jeg fikk smurt meg en matpakke som jeg hadde med meg på utstillingen, og jeg fikk meg et glass juice, og en brødskive slik at jeg ikke startet dagen på tom mage.

 

Når du bor på Thon Hotell er frokosten inkludert i prisen 🙂

 

Frokostbuffeten på Thon Hotell Ålesund delikat anrettet 🙂

Noe av maten på frokostbuffeten på Thon Hotell i Ålesund som var satt frem slik at vi som skulle dra tidlig fra hotellet kunne få spise.

Frokostsalen på Thon Hotell Ålesund hvor frokostbuffeten ble servert 🙂

Frokostbuffeten på Thon Hotell i Ålesund.

Frokostsalen på Thon Hotell Ålesund hadde en lys og fin atmosfære 🙂

I første etasje på Thon Hotell Ålesund har de et område/pub med sittegrupper med stoler, bord og sofa slik at hotellgjestene kan slappe av, lese avisen, lese en god bok, nyte en kopp kaffe/te eller et glass vin 🙂

Avslappingsområdet/puben på Thon Hotell i Ålesund 🙂

Personlig syntes jeg at avslappingsområdet/puben på Thon Hotell i Ålesund er kjempekoselig, for man føler seg hjemme med en gang. Atmosfæren er lun, trivelig og innbydende, noe som gjør at man får lyst til å slå seg ned for å slappe av der 🙂

Kjempekoselig sittegruppe med sofa, bord og stoler i avslappingsområdet/pubområdet på Thon Hotell Ålesund.

Bardisken på Thon Hotell Ålesund hvor du som hotellgjest kan få kjøpt deg kaffe/te, et glass vin eller en drink.

 

Thon Hotell i Ålesund ligger midt i Ålesund sentrum, helt mot slutten av gågaten. Det er 200 m. flybussterminalen, hurtigbåtkaia og hurtigrutekaia.

Med hånden på hjertet vil jeg anbefale å booke dere hotellrom på Thon Hotell Ålesund hvis dere skal reise dit en gang. Dere vil 100% sikkert føle dere hjemme pga den hjemmekoselige, trivelige og den lune atmosfæren som hotellet vektlegger 🙂

Jeg tror helt sikkert at de som reiser mye, og bor mye på hotell, ønsker at hotellet de bor på skal være hjemmekoselig og lunt, for nettopp atmosfæren på hotellet gjør noe med trivselen! Det gjør det hos meg når jeg skal bo på hotell!

Tusen takk til Thon Hotell i Ålesund, for at jeg fikk bo på hotellet deres 04.09 – 06.09.2015, og jeg kommer garantert tilbake som gjest på hotellet igjen!

 

Her kan dere besøke Thon Hotel Ålesund sin hjemmeside for å lese mer om hotellet:  http://www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/alesund/thon-hotel-alesund/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “THON HOTELL ÅLESUND ER HOTELLET HVOR DU GARANTERT VIL FØLE DEG HJEMME MED EN GANG! (Sponset innlegg)

 1. Flott innlegg du har skrevet, og fine bilder du har postet.

  Jeg er enig med deg at et hotell med hjemmekoselig og fin atmosfære er like så fint å bo på som et luksushotell. Det er så sant så sant det du skriver at da føler du deg hjemme. Jeg føler det på samme måte jeg også de gangene jeg har bodd på hotell.

  Innlegget ditt frister til å prøve og bo der en gang hvis jeg skal til Ålesund 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Herlighet så råfint blogginnlegg du har skrevet om hotellet snuppa mi;)) Og bildene dine er råfine som vanlig;))

  Jeg føler det samme som Irene at jeg får lyst til å booke meg inn på hotellet med en gang når jeg leser det du har skrevet.

  For noen år siden var jeg med mannen min på jobbreise. Og vi bodde på et nokså nytt, moderne og luksushotell. Mulig det var luksus ja. Men hjemmekoselig var det ikke. De ansatte i resepsjonen var sure. Og når vi spurte om hjelp til tv’n fordi den ikke hadde de ikke tid til å forklare hvordan vi skulle få den på. De ba oss finne ut av det selv. Det er første og siste gang jeg skal bo på det hotellet. Og mannen min har heller ikke bodd der etter den gangen. Han reiser mye gjennom jobben. Og holder kurs gjennom forsvaret i store deler i Norge. Da bor han mye på hotell. Når han bor på hotell bor han på hoteller som er som du skriver hjemmekoselig.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Jeg er med i fotokonkurranse på (N) Hakrilas sin katteblogg;))My Profile

 3. Du verden for en bra reklame for Thon Hotell du har skrevet med fine bilder 🙂 Jeg har bodd på det hotellet to ganger i forbindelse i forbindelse med at jeg var på kurs i Ålesund. Du har helt rett i din beskrivelse av hotellet. Det er et hjemmekoselig og fint hotell, og jeg triveds også godt der 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.