DEN KJEMPEHERLIGE ABYSSINERTRIOEN MIN OG NYE BILDER AV KATTENE <3 :)

Kattene sier at nå er det på tide at matmor oppdater sine blogglesere om dem, og det skal jeg gjøre 🙂 Som den kjempeheldige «tjeneren» jeg er til Nadina, Dixie og Elvis må jeg jo gjøre hva de sier 🙂

Det har vært kjempeherlig og fint vær med sol og varme hos oss i Trondheim, og Dixie og Elvis har storkost seg ute på verandaen. Stakkars Nadina har en body på seg, fordi hun fikk et gnagsår på hoften sin av den forrige helgipsbandasjen. Jeg tror det har vært varmt til stakkars Nadina, men jeg har på ei vifte som blåser litt kaldluft på henne slik at det ikke skal bli for varmt.

Nå er det ca. 1 uke igjen til Nadina skal på røntgen, og da får vi se hvordan bruddet har grodd, og om man kan ta av gipsbandasjen. Jeg krysser fringre, tær og labber på kattene for Nadina får ta av gipsbandasjen sin. Herlighet så tålmodig den kjempherlige godpusejenta mi har vært de ukene hun har vært skadet! Den tålmodigheten hennes er en sann fryd! Alle som har truffet Nadina i løpet av disse ukene blir kjempeimponert over henne, og de får lov til å ta henne på fanget for å kose med henne. Det liker Nadina kjempegodt <3 🙂 Det skal bli kjempherlig når hun får av gipsen sin!

Dixie har hatt løpetid nå, men Elvis er litt for ung til å skjønne helt hva han skal gjøre. Det hender at han biter henne i nakken, og stiller seg over henne i paringsstilling. Så sier det stopp, og han går bort. Dixie stakkar har jo da fått falske forhåpninger, og vil ha mer 🙂

Elvis er i fyr og flamme når han er ute på verandaen. Han tar ikke fem flate øre for å klatre til toppen i nettingen vi har der.  Når han ser et insekt, er han raskt på vei opp nettingen 🙂

Jeg er så ufattelig stolt over Elvis og Dixie sin oppførsel ovenfor Nadina nå som hun har vært skadet. Både Elvis og Dixie er kjempesnille mot henne, og selv om Nadina er skadet har de fremdeles stor respekt for Dronning Nadina. Av og til så legger de seg ved hundeburet, og da ligger de og passer på Nadina <3 🙂 Godpusene mine <3 🙂

05.09 – 06.09.2015 skal det være katteutstilling i Ålesund, og jeg hadde egentlig ikke tenkt å melde på dit, men siden oktober og november blir travel med konserter med korene, valgte jeg å melde på nå. Elvis trenger treningen på å være med på utstillinger. På denne utstillingen er det siste utstillingen han stiller i kattungeklassen 4-7 måneder. Dixe melder jeg på fordi jeg håper hun kan få CACS-cert, men jeg vil ha et kull på henne før hun evt. kan ta sin Supreme Championtittel. Dixie trenger å få mer tyngde på kroppen sin, og det vil hun få hvis hun får et kull.

Dermed valgte jeg å melde på Sunnmørskatten sin utstilling, og jeg gleder meg kjempemasse 🙂

På timeplanen på lørdag eller søndag står det bading, og kloklipp. Klørne må klippes en uke før utstillingen.

Jeg skal sitte på med lederen i katteklubben jeg er med i, og jeg er så heldig at jeg får bo på Thon Hotell hvor jeg bodde for to år siden da jeg var på Sunnmørskatten sin utstilling 🙂

Har tatt noen nye bilder av kattene som jeg har lyst til å vise dere 🙂 Jeg håper dere liker dem 🙂

 

Godpusejenta Dronning Nadina i hundeburet sitt <3 🙂

Godpusejenta Prinsesse Dixie Rose koser seg ute på verandaen <3 🙂

Godpusegutten Prins Elvis koser seg ute på verandaen <3 🙂

Turtelduene Dixie og Elvis nyter sommerdagen ute på verandaen <3 <3 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “DEN KJEMPEHERLIGE ABYSSINERTRIOEN MIN OG NYE BILDER AV KATTENE <3 :)

 1. Kjekt å lese blogginnlegget ditt om kattene dine, og jeg koser meg hver gang du forteller om dem 🙂 Det blir vanvittig godt for Nadina å få av seg gipsen. Hun må være tålmodig når hun må være i hundeburet i 6 uker. Jeg tror ikke Lucia ha taklet det så godt.

  Du skal se Lucia om kveldene når det begynner å bi mørkt. Mygghanker blir slukt levende, og fluer er snaks ja 🙂

  Flotte bilder av kattene dine. Herlighet så fin farge Elvis har 🙂 Han der liker jeg fargen på 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

 2. Jeg er blitt glad i kattene dine jo mer jeg har blitt kjent med dem, og de er herlige alle 3, og jeg føler meg heldig som fikk lov til å ha Nadina på fanget da jeg besøkte deg når Else Marit var hjemme i Trondheim <3

  Hihi 🙂 Jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg leste at du hadde skrevet at du er kattenes tjener, og det stemmer godt i huset hos oss med Maco. Han mener bestemt at vi mennesker er under ham, og han er overbevist om at vi er tjenerne hans 🙂

  Fine bilder av kattene du har valgt å vise oss i blogginnlegget ditt 🙂

  En fin kveld og god natt ønskes deg 🙂

  Godnattaklem fra Irene

 3. Artig med nytt blogginnlegg om skjønningene dine;)) Koooser meg masse snuppa mi med artig innlegg og fine bilder;)) Hi hi hi;)) Jeg ser for meg Elvis hvordan han klatrer i nettingen på verandaen deres. For jeg fikk selv sett den klatremusa i sommer da jeg besøkte deg;)) Jeg kan ikke huske at Snuppa vår var sånn? Det var hun sikkert. Men jeg har kanskje glemt det. For det begynner å bli noen år siden.

  Ha en fin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Bilder fra vår herlige uke i London, og ferieoppdatering;))My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.