TREKNING AV PREMIER I FOTOKONKURRANSEN :)

Trekning av 3.premien 🙂

Sabine Nyholt ble den heldige vinner av 3.premien, og hun deltok med dette bildet 🙂 Gratulerer!

Trekning av 2.premien 🙂

Camilla Sundfjord Stornes ble den heldige vinner av 2.premien med dette bildet 🙂 Gratulerer!

Trekning av 1.premien 🙂

Her er det Odin i juletreet som kan glede seg over at matmor Anne Marie Dahl (http://mallesmagiskeverden.blogg.no/)vant 1.premien med dette bildet 🙂 Gratulerer!

Premiene er gitt av Johnny Skjølås som driver butikken for kjæledyr som heter Stargate: http://stargatejohnny.mamutweb.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: ,

12 Comments on “TREKNING AV PREMIER I FOTOKONKURRANSEN :)

  • Wendysinfamilie: Ja det var kjempefine bilder av kattene som kom inn, og alle er egentlig verdige vinnere 🙂 Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig god og fin helg 🙂

  • Joy: Ja det var et kjempeherlige bilde, og alle bildene som kom inn er egentlige verdige vinnere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig fin og god helg 🙂

  • Veronica: Det kom inn kjempeflotte bilder til fotokonkurransen, og alle er og blir verdige vinnere. I tillegg er det kjempegøy å presentere bildene også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei riktig fin og god helg 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Mona: Jeg koste meg kjempemasse med de fine bildene som kom inn, og det var kjempegøy å presentere dem i bloggen 🙂

   Ønsker deg en kjempefin og god fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Carina Josefine: I like måte til deg også! Godt nytt år til deg og dine kjære firbente venner <3 🙂 Det var kjempeflotte bilder som kom inn, og jeg ble forelsket i alle sammen. Derfor er det alltid gøy å presentere bildene når fristen for konkurransen er utgått.

   Ønsker deg en kjemepfin og god fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Irene: Tusen takk for deg. Jeg er enig med deg at det var kjempeflotte bilder som kom inn alle sammen! Storkoste meg når jeg presenterte dem i bloggen min 🙂

   Ønsker deg en kjempefin og god fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.