ANKOMMET OSLO, OG ER KLAR FOR EN UTSTILLINGSHELG :)

NÅ HAR JEG ANKOMMET OSLO, OG ER KLAR FOR UTSTILLINGSHELG 🙂

Da er jeg kommet meg til Oslo 🙂 Jeg tok toget fra Trondheim kl.08.35 i dag, og hadde med meg Aros på toget. Det gikk kjempefint med ham på toget, og han sov faktisk hele veien 🙂 Våknet tre ganger da toget stod i ro, og da pep han med spinkel stemme, og sovnet igjen med en gang toget begynte å gå 🙂 Toget kom fram til Oslo kl.15.13, og jeg tok tog videre til Lørenskog. Syntes det var noe kjent med den stasjonen, og det var faktisk Sesam stasjon kjent fra Barne TV’n. Ble hentet av nevøen til Halvard, kona hans og datteren. Vi kjørte direkte hjem til dem. Kom dit kl.16.45.

Nå har vi gjort i stand rommet der Aros, Topsy, Halvard og jeg skal bo. Aros har fått i seg litt mat, og vært i kattedoen. Når jeg tittet inn til ham i sted lå han i reiseburet sitt, og slappet av.

Snakket nettopp med Halvard, og han holdt nå på å pakke inn i bilen, så skulle han og Topsy starte på tur til Oslo. Hørte at det var tjukk tåke i Trondheim.

Hun eldste datteren til naboene våre på Hallset skal passe Svartfot og Corvette til søndag. Mandag kommer jo vi hjem.

Jeg gleder meg skikkelig til utstillingen i morgen! Er spent på hva dommerne sier om Aros nå som han er blitt voksen 🙂

Corvette sin mage vokser og vokser, og hun er blitt kjempestor nå. Hun er mye større enn ha Topsy var på samme tidspunkt, og hun har litt vanskeligheter med å finne seg gode liggestillinger nå ja 🙂 Nå er det jo litt under tre uker igjen til fødselen, og jeg gleder meg kjempemasse! Har funnet ut masse navn på julekullet 🙂 Røper ingen ting ennå….:)

Været her i Tigerstaden er oppholds, men det er ikke snø! Oppdaterer mere i morgen om hvordan det har gått på 1. utstillingsdag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , , ,

1 Comment on “ANKOMMET OSLO, OG ER KLAR FOR EN UTSTILLINGSHELG :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.