FOTOKONKURRANSE! TEMA: «KATTER I ADVENTSTIDEN OG I JULEN» :)

Det er på tide med fotokonkurranse på bloggen min. Siden vi er inne i adventstiden er temaet denne gangen: «Katter i adventstiden og i julen!» De av dere som ikke har bilder som passer til temaet er også hjertelig velkommen å delta i fotokonkurransen 🙂

3 av premiene (kattelekene) er sponset av Stargate, nettbutikken for kjæledyr: http://stargatejohnny.mamutweb.com/ som drives av Johnny Skjølås 🙂

Den 4.premien er tørrfóret Brit Care. PS! Abyssineren som sitter og snuser på tørrfórposen er ikke en av premiene 🙂

De 3 kjempefine premiene som Johnny og nettbutikken Stargate har sponset 🙂 

De av dere som har blogg er reglene for å delta på konkurransen er som følger: 

1) Du legger ut et bilde av katten/kattene din/dine på din egen blogg, og du linke til min blogg i innlegget ditt!

2) Deretter skriver du en kommentar i kommentarfeltet ditt hvor du legger igjen kommentar i kommentarfeltet ditt hvor du linker til din egen blogg!

De av dere som ikke har blogg kan være med på (N) Hakrilas Abyssineroppdrett sin facebookside, og reglene er da som følger: 

1) Dere legger ut bilde av katten/kattene din/dine på min facebookside for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: https://www.facebook.com/BloggFornHakrilasAbyssineroppdrett Husk at dere følge facebooksiden før dere kan legge ut bildene deres 🙂

Fristen for å sende inn bildene er 21.12.2013! Jeg trekker ut vinnerne 23.12.2013!

Lykke til 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , , ,

5 Comments on “FOTOKONKURRANSE! TEMA: «KATTER I ADVENTSTIDEN OG I JULEN» :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.