Jeg er med i bildekonkurranse hvor man kan vinne en Bosch Zoo’o Pro Animal! :)

Jeg er med i en fotokonkurranse på bloggen til Carina Josefine: http://carinajosefine.com/2013/06/24/bildekonkurranse-vinn-en-bosch-zooo-pro-animal/

Denne gangen kan man vinne en Bosch Zoo’o Pro Animal. Det står øverst på min ønskeliste 🙂

Jeg ønsker å delta med dette bildet:

Bildet viser (N) Hakrilas Eroz som sitter på kattetoalettet. Det er 12 dager siden kattungene fikk fast føde for første gang, og det medfører at de nå har begynt å bruke kattedoen. Kattemamma Nadina vil ikke lenger slikke kattungene sine rene når de får vanlig avføring. Dermed må kattungene lære seg å gå på kattedo. Når 6 kattunger går i kattedoen så skal jeg hilse å si det blir sand utover gulvet, og jeg koster opp sand fra gulvet flere ganger daglig! Nysgjerrig som kattunger er leker også kattungene med sanden, og de graver og søler med sanden 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Jeg er med i bildekonkurranse hvor man kan vinne en Bosch Zoo’o Pro Animal! :)”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Kalender:

november 2019
M T O T F L S
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Sponsor:

Quality Hotel:

Blogvin:

Follow on Bloglovin

Nrr:

Kkmn:

Royal Canin:

Aby- og somaliringen:

Blogglisten:

Blogglisten hits

Arkiv:

Kategorier:

News2post.no:

StatCounter :