AROS OG ABYSSA 11 UKER GAMLE <3 <3 :)

AROS OG ABYSSA 11 UKER!

 
 

Aros og Abyssa slapper av på teppet 🙂

 
 

Er vi ikke blitt store da?

 
 
Så er radarparet, Knoll og Tott (Aros og Abyssa) blitt 11 uker gamle. Kjært barn har mange navn 🙂
 
&nbsp
Knoll og Tott er jammet et jammen godt og passende navn på denne duoen…. Særlig med tanke på at alt det de gjør, men som de IKKE har lov til. Det virker som om begge to rotter seg sammen til tider for å planlegge ulovlige og morsomme abyssinerleker, og da holder de på lenge og vel med leken. Aner ikke hvor mange ganger vi har sagt «fy», «nei» og «ikke». Disse ordene tror jeg en abyssiner har et medfødt gen for ikke å lære seg…. De skjønner så godt når de har gjort noe galt. Tar vi dem på fersken når de gjør noe ulovlig f.eks. å sette dem på plass, ser de bort og skjemmes. To minutter etter er det i gang igjen. Abyssa har funnet ut at gardiner er spennende! Har tatt henne flere ganger i forsøk på å klatre oppover. Sprayer på en spray som heter for «Get Off». Aros og Topsy liker slett ikke lukten, men Abyssa derimot. Hun stod og snuste på flasketoppen hun.
 
&nbsp
Nå er det vel en uke igjen til Abyssa flytter til den nye familien sin. Skal si de gleder seg. Tror nok ikke at Abyssa kommer til å kjede seg der nei. Vil si hun passer perfekt til denne familien. Hun kommer i hvert fall til å bli lekt med, og det passer den abyssinerjenta meget godt 🙂 Da den nye familien til Abyssa var på besøk til oss på søndag lekte den eldste sønnen lenge med Abyssa, og det var midt i blinken for henne. Abyssa storkoste seg, og ville ikke gi seg. Jeg gleder meg til å høre hvordan det går med Abyssa når hun har kommet seg til sin nye familie! De får i hvert fall en levende, morsom og artig abyssiner med en herlig personlighet.
 
&nbsp
Tror nok Topsy synes det er på tide at det blir en kattunge mindre nå. Hun har lite melk igjen, og det er jammen ikke lett å komme seg unna disse matvrakene når de vil ha melk og hun er tom. Da følger de etter henne overalt. Til slutt hopper Topsy opp på tørketrommelen, for så å legge seg på lysarmaturet på badet. En ting er sikkert! Der får de ikke tak i henne 🙂 Topsy er også kjemepflink til å leke med Aros og Abyssa. Lekeballen er utrolig populær for trioen. Da er det full fotballkamp her på stuen. Litt av et syn når tre katter dribler hverandre i senk, men Topsy kan noe som ikke Aros og Abyssa kan. Hun henter ballen, og legger den forran føttene på oss, og da skal vi kaste den bortover gulvet slik at hun kan hente den tilbake til oss. Trodde nå det var hunder som gjorde slikt jeg da.
 
&nbsp
Vekten øker også fint på Aros og Abyssa. Veide dem i går. Da var Aros 1630 g, og Abyssa 1250 g. De får enten litt Iams våtfór eller sei om morgenen, tørrfóret og vann står fremme hele tiden, og de får enten Iams våtfór eller sei om ettermiddagen/kvelden. Aros og Abyssa er kjempeflink til å spise tørrfór og drikke vann. De prøver seg på å tigge en liten matbit når Halvard og jeg sitter ved middagsbordet og spiser. Da kan de komme på fanget til en av oss, og presser seg opp foran magen slik at vi ser et abyssinerhode over bordplaten, og selvsagt med de uskyldige dådyrøynene som titter på oss.
 
&nbsp
Snakk om å være flinke til å kjenne igjen lyder? Helt utrolig. Om ettermiddagen ligger de gjerne og sover lenge på badet. Så tar Halvard i dørklinken, og ut fra badet kommer tre abyssinere joggende som noen villkaniner. Da jogger de mot døren mot gangen. Der sitter de og venter til Halvard kommer inn. Så er det å fotfølge ham på kjøkkenet for å få kos oppmerksomhet eller mat.
 
&nbsp
De har også oppdaget at vi har ett rom til, nemmelig soverommet der Svartfot ligger og koser seg. For å komme til soverommet må vi ut i yttergangen. Dersom en av oss går i den døren, så skal vi være sikker på at vi har en abyssiner enten forran oss eller rett bak oss. I går kveld hørte vi Svartfot mjauet fordi han ville gå ut. Halvard gikk mot døren til gangen, og vips…. Der var Abyssa ute i gangen. Hun møtte selvsagt på Svartfot. Oj!!! Hjelp!!! Stoooor skummel katt! Hun var ikke så tøff akkurat der og da.
 
&nbsp
I dag skal vi til veterinæren med Topsy, Aros og Abyssa. Aros og Abyssa skal få vaksine, chipmerke og helseattest, mens Topsy skal ta PK-test. Halvard har vært på noen kjøreturer med duoen, og det har gått bra 🙂 Litt protester er det, men de er kjempeflinke! 🙂

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...