MAMMA TOPSY MED FØRSTE LØPETID ETTER FØDSELEN :)

MAMMA TOPSY MED LØPETID:)

 
 

Aros og Abyssa koser seg sammen:)

 
 
Rakkerungene «Knoll» og «Tott» styrer nå på når de er våkne, og du verden for en fart de har 🙂 De er skikkelige «sirkusaper» begge to, og med det mener jeg at de elsker å klatre over alt. Ingen ting stopper de to der når de har bestemt seg for et mål. Ikke noe problem for dem å komme seg opp i skittentøyskurven for å romstere der, og heller ikke noe problem å komme seg opp på piano, opp på spisebord m.m. Akkurat nå holder de på løper de fram og tilbake for å ta hverandre. Det er da Topsy må passe halen sin…. Den er et ettertraktet leketøy for to små abyssinerbarn i farkhumør 🙂 Topsy er utrolig tålmodig når Aros og Abyssa holder på å leke med halen hennes, men så går hun lei, og da får de jammen gjennomgå hvis de ikke slutter når mor sier: «slutt!».
 
 
Ellers har Topsy tendens til løpetid. Hun ligger og ruller seg på gulvet, gnir seg inn til bordbein og stolbein, baken opp og halen til sides. Til og med står hun og byr seg fram foran Aros også. Heldigvis er han så liten ennå, at han ikke skjønner signalet hennes 🙂 I hvert fall morsomt syn er det 🙂
 
 
Halvard og jeg reiser jo med Topsy og Aros på Adelkattens juleutstilling i desember. Halvard har meldt seg på for å gå assistent to dager. Selv kan jeg ikke gå, fordi jeg blir operert i foten 21.10.06, og blir gipset i vel to måneder etterpå. Dagene blir jo litt lange på en utstilling hvis ingen av dem kommer videre, dermed er det godt å kunne slå i hjel noen timer med jobb. Han sier da får han lært litt om hva dommerne ser etter når de bedømmer kattene.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...