NYE BILDER AV INGAVE’S NADINA <3 :)

NYE BILDER AV INGAVE’S NADINA 🙂

 
 

(N) Ingave’s Nadina slapper av på armlenet på sofaen 🙂

 
 

Trøtt ja!

 
 

Katter vet å finne seg svær så ukiropraktoriske sovestillinger 🙂

 
 

Nadina er kjempetrøtt etter en lang dag med nye opplevelser 🙂

 
 

Avslappet Nadina slapper av 🙂

 
 
Tre dager er gått siden (N) Ingave’s Nadina kom til oss, og tilpassingen til nytt hjem går bedre og bedre 🙂 Tirsdg 05.01.2010 var hun litt sjenert av seg, men hun ble mye tryggere på kvelden. Nadina fant seg en lur plass bak kråskapet på stua. Der kan små kattunger som Nadina komme seg inn og ut uten noe problem. Der trakk hun seg tilbake når hun følte for det. I løpet av kvelden ble Nadinamor mye tryggere, og kom fram fra «kattehjørnet» sitt 🙂 Hun begynte å leke med mannen min og meg, og var i 100 og full av spillopper heler kvelden.
 
 
Hittil har Nadina fått lov til å sove samme oss på soverommet. Det skal hun få lov til frem til hun blir 100% trygg på de andre kattene våre. Gjett om hun koser seg da? Hun finner fort veien opp i senga vår, legger seg under dynen og koser seg. Hun maler lykkelig da 🙂
 
 
De første to dagene knurret hun bare våre katter passerte henne, men det er blitt mye bedre 🙂
 
 
I går 06.01.2010 var hun fremme hele dagen, og lå og observerte kattene våre på avstand, men de fikk ikke komme i nærheten av henne ennå. Da freste hun til dem!:) Kattene våre bryr seg ingenting om fresingen til nykommeren! Det virker som om de skjønner at hun er en kattunge. De ser på henne og tenker: «Ja, ja! Du er bare lita ennå, og har mye å lære om abyssinerlivet.» 🙂 Kattene våre har tatt kjempegodt i mot Nadina, og de ønsker gjerne å bli venner med henne.
 
 
Nadina har nærmet seg våre katter mer og mer nå siden hun kom til oss, men plutselig får hun for seg at hun skal være tøff, og frese 🙂 Fresing er uttrygghet, og det er ikke rart. Nadina har ingen kullsøsken. Hun ble revet opp fra det tygge kattemiljøet hvor hun vokste opp, kom til et fremmed hjem med fremmede lukter og katter og ikke minst oss tobente som er fremmede for henne. Katter er forskjellige som oss mennesker når det gjelder tilpassing. Noen katter trenger lengre tid enn andre å venne seg til sitt nye miljø 🙂 Vi må bare gi henne tid og ro til å bli trygg!
 
 
Nadina er et matvrak uten like, og hun spiser alt hun måtte komme over 🙂 Det være seg hvitost, kalkun, egg osv. Vi må virkelig passe på maten vår hvis ikke har Nadina spist den 🙂 I går kveld fikk kattene våre tunfisk, og det gikk ned på høykant hos alle sammen, og også hos Nadina 🙂
 
 
Gjett om Nadina elsker å få kos fra oss tobente da? Hun maler høyt av lykke, og melkemasserer med labbene sine 🙂 Setter vi oss ned i sofaen går det ikke lang tid før Nadina også kommer for å få sin del av kosen 🙂 Hun er og blir en skikkelig kosepus de lux 🙂 En ting er sikkert! Nadina versetter kos kjempehøyt 🙂
 
 
Hvis vi reiser oss for å gjøre noe f.eks på kjøkkenet skal vi være sikker på at vi har en viltfarget abyssinerhunnkatt ved navn Nadina i hælene 🙂 Hun følger etter oss som en hund 🙂
 
 
Vi koser oss masse med Nadina, og de andre kattene våre er kjempesnille og har tatt i mot henne med åpne «labber» 🙂
 
 
Siden Nadina er eneste fertile katt hos oss, vil jeg anta at hun blir dronningen selv i huset 🙂 Hos oss har Ariel Corvette vært dronningen over Blondie. Da Blondie ventet kattunger, var det hun som var på toppen av
tronen. Nå har det jevnet seg ut.
 
 
Nadina tegner til å bli en kjempekosete og bestemt ung abyssinerfrøken som vet hva hun vil 🙂 Hun er en kjempeherlig pusejente som har gått gått til hjertene våre i likhet med de andre kattene våre!:) Hun har sin egen lille kjempeherlige personlighet i likehet med kvartetten vår 🙂

 
 

OPPDATERING OM KATTENE :)

Svartfot slapper av med selen på seg for første gang siden han var kattunge….

 
 

«Pappa, hva har du på fatet der?» Topsy på fanget til Halvard under middagen. Dette er hennes faste tidspunkt for kos 🙂

 
 

Det er bedre med en abyssiner på skulderen og en abyssiner på fanget enn å få spise middagen sin i fred 🙂

 
 
Nå har vi igjen to dager før vi flytter inn vår nye leilighet. Det er nakent på veggene her nå, men noe småtteri står igjen før vi kan levere nøkkelen. Du verden så morsom en pappeske er for to abyssinere! Skal jammen ikke så mye til for å glede Aros og Topsy. Dessuten er så masse å utforske i de pappeskene som er fulle. Det kan jo tenkes det finnes en lekemus eller en ball nede i den, så det er best å undersøke pappesken grundig.

I dag er det også to uker siden Topsy fikk sitt siste tilbakefall. Åhhhh, som jeg håper at dette er et postivit tegn at hun holder på å bli frisk! Hun spiser fremdeles godt, får fremdeles antibiotika og hømopatmedisin for å styrke immunforsvaret. I tillegg er hun blitt den herlige og gode abyssinerjenta hun var før hun ble syk!:) Jeg tørr nesten ikke tro det er sant, fordi jeg er livredd for å bli skuffet igjen! Uansett gleder jeg meg over de gode ukene og dagene Topsy har! Nå er hun på ulovlige steder som spisebord og kjøkkenbenk, hun har begynt å ta igjen til Aros hvis han blir for innpåsliten, og tillegg må vi ikke glemme hennes daglige høydepunkt på dagen, nemmelig kosestunden på matfars fang mens han spiser middagen sin.

Siden vi skal flytte er vi redd for å slippe ut Svartfot de første to ukene etter vi har flyttet inn i den nye leiligheten. Vi kommer til å holde ham innendørs, men har fått tips og råd om å venne Svartfot til å gå med sele når han er inne, for da kan vi ha på ham bånd utendørs de første gangene utendørs slik at han får satt igjen lukten sin ved huset.

Nå har ikke Svartfot hatt halsbånd på seg siden han var liten kattunge (5 måneder), så første kvelden jeg prøvde å ta på ham selen var han slett ikke fornøyd med situasjonen. I formiddag tok jeg på ham selen, og til å begynne med var denne selen en tvangstrøye for Svartfot, men han godtok å få den på seg. Vi tok den av ham når han ville ut en tur i ettermiddag, men satte selen på igjen da han kom inn. Han har fått en ekstra porsjon med fisk som belønning for at han er flink å gå med selen. Dette sier litt om at den herlig personligheten Svartfot har. Han tolerer så mye den gode gamle huspusen vår!:)Akkurat nå ligger han på soverommet vårt i dobbeltsengen og slapper av!

Såret/flekken på låret til Aros begynner å bli fint igjen. Han har fått helt normal hud igjen der, og det ser ut som om flekkene er borte. Aros går fremdeles med «skjermen» på seg, og den hindrer ham ikke fra å være en villkanin som hopper og spretter. Han er i full aktivitet stor sett hele dagen. Bestemmer han seg for noe, så er det ikke noe som kan stoppe den kattegutten. Sitter Svartfot eller Topsy i vinduskarmen og vifter med halene sine, så er 100% sikkert på at Arso kommer pilende til for å fange halene. Hvis vi skal ut i gangen, kan vi være sikre på at vi har en abyssinergutt like om hjørnet. Han kan f.eks være på badet han, og høre at vi går mot stuen, så vips er han foran oss ute i gangen.

Svartfot sitter nærmest og måper når Aros begynner med sine villkaninrunder i leiligheten. Der er jammen ikke noe rart, for Aros og også Topsy har jammen fart som ingen huskatt kan måle seg med.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...