NÅR EN KASTRERT HANNKATT PRØVER Å PARE HUNNKATTEN…. :) (Video)

Nadina hadde løpetid i oktober/november, og Aros som er kastrert prøvde så godt han kunne å hjelpe henne. Han stod for det meste å bet henne i nakkeskinnet, noe som kastrater ofte gjør 🙂 Når hannkatter er kastrert så glemmer de hvordan de gjør det, for plutselig går rullegardinen ned, og han kommer ikke på hva mer han skal gjøre. Stakkars Nadina ble frustrert, for hun var jo klar for mer moro 🙂 Ikke særlig til mye hjelp nei 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

8 Comments on “NÅR EN KASTRERT HANNKATT PRØVER Å PARE HUNNKATTEN…. :) (Video)

  • Gro Elisabeth Olsen: Tusen takk for det 🙂 Det ser i hvert fall kjempekomisk ut når han holder på slik, for han vet at han skal bite hunnkattene i nakkeskinne, og vips, så går rullegardinen ned, og det blir blackout 🙂 Da gir han seg, og småjentene blir fornærmet, for de hadde jo håpet på noe mer.

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 1. Stakkar Aros <3 Jeg er at han prøver så godt han kan, og jeg vil heller kalle det pumping der han står 🙂

  Ha en fin ettermiddag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Ja ikke sant! Pumping var et godt uttrykk ja 🙂 Nadina var i hvert fall fornærmet på Aros etterpå 😉

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Det kan du si 🙂 Nei han er nok på bærtur på denne videoen. Aros vet hva han skal gjøre når han biter hunnkattene i nakken, og der står han litt før rullegardinen blir trukket ned, og det blir total blackout 🙂 Småjentne på sin side blir kjempefornærmet når det brått blir slutt, for de ønsker jo selvsagt noe mer 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Ofmariel: Tusen takk for det, og tusen takk for kjempekoselig kommentar som alltid fra deg vennen 🙂

   Nei han er nok på bærtur ja 🙂 Nadina var kjempefornærmet etterpå, for hun hadde jo selvsagt håpet på mer.

   Det er som om rullegardinen brått blir trukket ned, og det blir fullstendig blackout 🙂 Det skal ikke være enkelt nei 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.