Om (N) Hakrilas

hakrilas_abyssineroppdrett_banner4

 
 
Mitt navn er Toril, jeg er 50 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi 🙂
 
 
Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave’s Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil) og svensken CH S*Skimmerdal’s Elvis <3 <3 <3 <3 🙂 I tillegg har jeg en abyssiner til som heter (N) Hakrilas Grace. Hun bor hos sine kjempeflotte fôrverter <3 🙂     Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige! 🙂    

HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS?

 
 
Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt personlig til odel og eie, og ingen andre i hele verden skal ha et liknende stamnavn!
 
 
Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker.
 
 
Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget! 🙂 Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler!

One Response to “Om (N) Hakrilas”

  • per stokke:

    Hei!
    Kjenner dere noen som kunne tenke seg å passe en kjempesøt Abyssinergutt en ukes tid? Vi bruker ha ham på kattehotell på Stjørdal (som han digger), men kjøreturen er ikke så populær.. Vi betaler gjerne det samme som det koster på kattehotellet.

    Vi bor i Trondheim, på Rosendal.

    Gledelig Jul videre, hilsen fra Per, Svetlana og katten Kardamon.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Kalender:

august 2018
M T O T F L S
« jul    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Sponsor:

Quality Hotel:

Nrr:

Kkmn:

Royal Canin:

Aby- og somaliringen:

Pass på pus:

Blogglisten:

Blogglisten hits

Arkiv:

Kategorier:

News2post.no:

StatCounter :